TAKE AWAY

TAKE AWAY •

BARBA TAKE AWAY

Elke vrijdag & zaterdag bieden wij een driegangenmenu aan voor afhaal.

U heeft hierbij telkens keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch menu.

BESTELLEN

  • Is vereist en kan via e-mail op takeaway@barbaleuven.be

  • Kan telkens tot donderdag 10u00

AFHALEN

  • Atelier Baffi – Mechelsestraat 93, Leuven

  • Op vrijdag tussen 10u-14u en 17u-18u

  • Op zaterdag tussen 10u-12u en 17u-18u

PRIJS: €29,5 per persoon

TAKE AWAY MENU

vis

Tartaar van zeebrasem
guacamole – zwarte look – radijs - sinaasappel

Koolvis
aardappel – asperge – tuinboon – knolselder – beurre blanc

Aardbei - witte chocolade

VRIJDAG 6/6 & ZATERDAG 7/6

VLEES

Kalfstartaar
pesto – guacamole – zwarte look - radijs

Hoevekip
aardappel – asperge – tuinboon – knolselder – spek – bruine jus

Aardbei - witte chocolade

VEGGIE

Noedelsalade
soya – wortel – sesam -hijiki

Knolselder
courgette – feta – aardappel – humus – saus van sjalot

Aardbei - witte chocolade

VRIJDAG 13/6 & ZATERDAG 14/6

vis

Gerookte zalm
zure room – ei – sucrine – komkommer

Zeebaars
erwt – romanesco – raap – aardappel - curry

Peer - amandel - chocolade

VLEES

Rilette van gevogelte
sucrine – paprika - feta

Iberico
erwt – romanesco – aardappel – tomaat – bruine jus

Peer - amandel - chocolade

VEGGIE

Couscous
granataatappel – olijf – rozijn - sucrine

Spitskool
erwt – romanesco – aardappel – tomaat - curry

Peer - amandel - chocolade

VRIJDAG 20/6 & ZATERDAG 21/6

vis

Ceviche van witte vis
chili – watermeloen – citrus - pijpajuin

Zalm
tomaat – soinazie – spitskool – puree - mosterd

Brownie

VLEES

Tataki van rund
chili – avocado – wakame - pijpajuin

Kalfsentrecôte
spitskool – puree – wortel - krieken

Brownie

VEGGIE

Aspergesalade
ei – parmezaan - artisjok

Gebakken haloumi
spitskool – wortel – kimshi - mosterd

Brownie

VRIJDAG 27/6 & ZATERDAG 28/6

vis

Gerookte forel
daikon – selder - appel

Kabeljauw
mossel – venkel – zeewier – kappertjes – aardappel - chimichurri

Chocoladesoes - hazelnoot

VLEES

Gerookte eend
bimi -tomaat – chorron - balsamico

Rundsentrecôte
courgette – prei – venkel – aardappel - balsamico

Chocoladesoes - hazelnoot

VEGGIE

Broccoli
mozzarella – basilicum - pickles

Gegrilde courgette
tofu – champignon - chimichurri

Chocoladesoes - hazelnoot

VRIJDAG 4/7 & ZATERDAG 5/7

VLEES

Carpaccio van kalf
gegrilde groenten - parmezaan

Vol-au-vent
aardappel -feuilleté

Citrus dessert

vis

Makreel
zure room – komkommer – augurk – peultjes

Klassiek vispannetje met puree

Citrus dessert

VEGGIE

Artisjok
scamorza – zeekraal – radicchio

Gevulde portobello
mosterd – tomaat - paprika

Citrus dessert