TAKE AWAY
•
TAKE AWAY •
BARBA TAKE AWAY
Elke vrijdag & zaterdag bieden wij een driegangenmenu aan voor afhaal.
U heeft hierbij telkens keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch menu.
BESTELLEN
Is vereist en kan via e-mail op takeaway@barbaleuven.be
Kan telkens tot donderdag 10u00
AFHALEN
Atelier Baffi – Mechelsestraat 93, Leuven
Op vrijdag tussen 10u-14u en 17u-18u
Op zaterdag tussen 10u-12u en 17u-18u
PRIJS: €29,5 per persoon
TAKE AWAY MENU
vis
Tartaar van zeebrasem
guacamole – zwarte look – radijs - sinaasappel
•
Koolvis
aardappel – asperge – tuinboon – knolselder – beurre blanc
•
Aardbei - witte chocolade
VRIJDAG 6/6 & ZATERDAG 7/6
VLEES
Kalfstartaar
pesto – guacamole – zwarte look - radijs
•
Hoevekip
aardappel – asperge – tuinboon – knolselder – spek – bruine jus
•
Aardbei - witte chocolade
VEGGIE
Noedelsalade
soya – wortel – sesam -hijiki
•
Knolselder
courgette – feta – aardappel – humus – saus van sjalot
•
Aardbei - witte chocolade
VRIJDAG 13/6 & ZATERDAG 14/6
vis
Gerookte zalm
zure room – ei – sucrine – komkommer
•
Zeebaars
erwt – romanesco – raap – aardappel - curry
•
Peer - amandel - chocolade
VLEES
Rilette van gevogelte
sucrine – paprika - feta
•
Iberico
erwt – romanesco – aardappel – tomaat – bruine jus
•
Peer - amandel - chocolade
VEGGIE
Couscous
granataatappel – olijf – rozijn - sucrine
•
Spitskool
erwt – romanesco – aardappel – tomaat - curry
•
Peer - amandel - chocolade
VRIJDAG 20/6 & ZATERDAG 21/6
vis
Ceviche van witte vis
chili – watermeloen – citrus - pijpajuin
•
Zalm
tomaat – soinazie – spitskool – puree - mosterd
•
Brownie
VLEES
Tataki van rund
chili – avocado – wakame - pijpajuin
•
Kalfsentrecôte
spitskool – puree – wortel - krieken
•
Brownie
VEGGIE
Aspergesalade
ei – parmezaan - artisjok
•
Gebakken haloumi
spitskool – wortel – kimshi - mosterd
•
Brownie
VRIJDAG 27/6 & ZATERDAG 28/6
vis
Gerookte forel
daikon – selder - appel
•
Kabeljauw
mossel – venkel – zeewier – kappertjes – aardappel - chimichurri
•
Chocoladesoes - hazelnoot
VLEES
Gerookte eend
bimi -tomaat – chorron - balsamico
•
Rundsentrecôte
courgette – prei – venkel – aardappel - balsamico
•
Chocoladesoes - hazelnoot
VEGGIE
Broccoli
mozzarella – basilicum - pickles
•
Gegrilde courgette
tofu – champignon - chimichurri
•
Chocoladesoes - hazelnoot
VRIJDAG 4/7 & ZATERDAG 5/7
VLEES
Carpaccio van kalf
gegrilde groenten - parmezaan
•
Vol-au-vent
aardappel -feuilleté
•
Citrus dessert
vis
Makreel
zure room – komkommer – augurk – peultjes
•
Klassiek vispannetje met puree
•
Citrus dessert
VEGGIE
Artisjok
scamorza – zeekraal – radicchio
•
Gevulde portobello
mosterd – tomaat - paprika
•
Citrus dessert